Serena Williams Își Va Apăra Titlul La Australian Open

40AB398100000578-0-Oh_Baby_Serena_Williams_shared_a_glimpse_into_the_glamour_of_Bey-m-15_1495477334656

 

 

Jucătoarea americană de tenis Serena Williams intenționează să revină în circuitul profesionis, la începutul anului viitor, pentru a-și apăra la Australian Open, primul turneul de Mare Șlem al anului, a anunțat directorul acestei competiții, Craig Tiley, citat de agenția Reuters.

Serena Williams, care a câștigat cel de-al 23-lea său trofeu de la Grand Slam, la ediția din 2017, a turneului australian, din luna ianuarie, în timp ce era însărcinată, a născut pe 1 septembrie o fetiță, Alexis Olympia Ohanian Jr. Ea are la dispoziție doar trei luni pentru a ajunge la forma necesară pentru a-și putea apăra titlul. ,,Serena va reveni”, le-a declarat Craig Tiley reporterile, marți, la Melbourne. ,,Ea dorește să revină în 2018, și să-și apere titlul, iar acum se antrenează” a adăugat oficialul australian. ,,Mai sunt câteva luni până atunci și, desigur, depinde numai de ea la ce nivel se va afla din punct de vedere fizic”, a mai spus Tiley.

 

Serena Williams, în vârstă de 36 ani, se va lupta pentru un cec de 4 milioane de dolari australieni (3.11 milioane de dolari SUA), rezervat campioanei la ediția 2018 a Openulului Australiei, care va beneficia de premii totale de 55 milioane de dolari australieni, cu 10 la sută mai mari față de ediția din acest an.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s