Rafael Nadal Va Participa La Cea De-a 25-a Ediție A Turneului de la Acapulco

rafael-nadal-to-face-novak-djokovic-after-madrid-open-win-over-david-goffin-8

 

Rafael Nadal, numărul unu mondial, și-a confirmat participarea la cea de-a 25-a ediție a turneului de la Acapulco, Openul Mexicului, programat în perioada 26 februarie – 3 martie 2018, au anunțat organizatorii.

Rafa – campion la Acapulco în 2005 și 2015 – se află în topul listei de jucători de cel mai înalt nivel, alături de tânărul Alexander Zverev, ocupantul locului 4 în ierarhia ATP și unul dintre cei mai promițători tineri din tenisul mondial, și croatul Marin Cilic, numărul 5 mondial.

Printre participanții la ediciția aneversară a Openului din Mexic se mai numără americanul Sam Querrey ( locul nr. 15), argentinianul Juan Martin Del Potro (nr. 24), precum și campioni ai edițiilor trecute, precum Dominic Theim, câștigătorul trofeului în anul 2016, aflat pe locul 7 ATP, spaniolul David Ferrer, învingător la edițiile din 2010, 2011, 2012 și 2015, sau compatriotul acestuia Nicolas Almagri, campionul edițiilor din 2008 și 2009. Dacă negoicierile cu elvețioanul Roger Federer nu au avut, până în prezent rezultatele dorite, organizatorii turneului speră să-i convingă, în schimb, pe Novak Djokovic (nr.6) și pe San Wawrinka (nr.9) să accepte invitația de a lua parte la turneul aniversar.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s