Simona Halep, Karolina Pliskova, Elina Svitolina Și Venus Williams Și-Au Asigurat Prezența La Turneul Campioanelor

simona_halep_28524500

 

 

 

,,Felicitări Simonei, Karolinei, Elinei și lui Venus pentru calificarea la BNP Paribas WTA Finals Singapore, Fiecare dintre aceste jucătoare a avut sezoane incredibile și s-au pus în postura de a concura la finala de sfârșit de an și de a cuceri prestigiosul Trofeu Billie Jean King. Suntem nerăbdători să le urmărim pe toate la Singapore”, a transmis președintele WTA, Steve Simon.

Simona Halep a jucat finala  Turneului Campioanelor chiar la debutul său în competiția de la Singapore, în anul 2014, după ce a învins lidetul mondial Serena Williams, pentru ca apoi să piarda în fața americancei, în ultimul act. Simona Hale a cucerit anul acesta titlul la Madrid și a jucat finala turneului de la Roland Garros.

Karolina Pliskova, fost lider WTA, este la a doua sa participare la WTA Finals. Cehoaica a devenit, anul aceste, cea de a 23-a femeie care deține prima poziție în clasamentul WTA și prima reprezentantă a țării sale. In acest an, Karolina a cucerit trei titluri: la Brisbane, Doha și Eastbourne.

 

Pentru Elina Svitolina va fi prima prezență la Singapore, la finalul unui sezon fascinant, în care și-a trecut în palmares cinci titluri WTA, la Taipei, Dubai, Istambul, Roma și Toronto.

Venus Williams va juca pentru a cincea oară la Turneul Campioanelor, dar prima la Singapore. Americanca a câștigat prestigiosul trofeu Billie Jean King, în anul 2008, la Doha, după o victorie în fața sorei sale mai mici Serena. Anul acesta, Venus a jucat două finale de Grand Slam, la Australian Open și Wimbledon.

 

Turneul Campioanelor va avea loc la Singapore, în perioada 22-29 octombrie.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s