Milano Fashion Week Incepe Miercuri Cu Noile Propuneri Ale Casei De Moda Gucci

milan-fashion-week-dolce-and-gabbana-ss-2013

 

 

 

Casa de modă italiană Gucci inaugurează, miercuri, Săptămâna Modei de la Milano (20 – 28 septembrie), cu defilările colecțiilor feminine primăvară/vară 2018, în cadrul căreia sunt foarte așteptate propunerile pentru viitorul sezon ale firmelor Prada, Fendi, Versace, Roberto Cavalli sau Giorgio Armani.

Branduri de prestigiu la nivel internațional vor defila până duminică, în timp ce ziua de luni va fi dedicată firmelor mai puțin cunoscute, care beneficiază de sprijinul Camerei Nazionale della Moda Italiana, organizatoare a evenimentului milanez.

Prima zi va fi inaugurată de propunerile casei de modă Gucci, casa florentină înființată în anul 1921, care va prezenta colecții atât feminine cât și masculine. La 21 septembrie va fi rîndul casei Max Mara, care la primele ore ale zilei va oferi publicului colecțiile sale pentru anul viitor, după care vor urma Fendi și Prada.

Un eveniment foarte așteptat al acestei zile va fi defilarea plină de culoaree și împletituri promisă de firmă Moschino.

Designerul Roberto Cavalli va surprinde apoi asistența cu ținutele sale ăn cursul după – amiezii, în timp ce calendarul celei de-a treia zile milaneze se va încheia cu propunerile casei de modă Versace.

Bottega Veneta și Missoni mizează, de asemenea, pe colecții atât pentru femei cât și pentru bărbați cu prezentări organizate la 23 septembrie, ce vor ieși pe podium înainte de colecția de lux a lui Salvatore Ferragamo.

Penultima zi va fi dedicată caselor Trussardi și Laura Biagiotti, care vor pune puncte final Săptămânii Modei de la Milano, care își rezervă ziua de luni, 25 septembrie, unor branduri mai puțin cunoscute, dar susținute de Camera Nazionale della Moda Italiana, Daizy Shely, Ujoh și SSheena.

Milano Fashion Week propune 61 de defilări pentru această ediție, la care participă în premieră și designerii debutanți Albino Teodora, Brognano și Younchan Chung, în spațiul dedicat noilor creatori de modă.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s