Just Imagine How Far You Can Go With A Little Bit Of English

800

 

 

,,Inchipuiți-vă cât de departe puteți ajunge cu un pic de engleză”, este panoul publicitar pe care Prima Doamnă a SUA, Melania Trump, a cerut să fie dat jos, relatiează site-ul ziarului spaniol ABC.

Melania Trump a cerut, în baza unui ordin judecătoresc, să fie date jos de pe străzile din Zagreb, panourile publicitare ale unei școli de limba engleză, care îi utilizează imaginea.  Sub mesajul, scris în limba engleză: ,,Just imagine how far you can go, with a little bit of english”, apare fotografia Primei Doamne. Anunțurile publicitare aparțin scolii Americki Institut din Zagreb, pentru a-și promova cursurile de limba engleză.

Avocata Melaniei Trump, Natasha Pirc-Musar, a confirmat ordinul judecătoresc, la RTL Slovenia, țara de origine a soției președintelui american, și a avertizat, totodată, faptul că ,,panourile trebuie retrase în decurs de 24 de ore”. ,,Legilația croată arată, clar, că nu se poate folosi imaginea, sau fotografia, unei persoane în scopuri comerciale, fără consimțământul persoanei în chestiune”, a subliniat Natașa Pirc-Musar.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s