Topul Celor Mai Geloase Zodii

721cb6f84d628f1f9604ad44be83c1ea

 

 

In spatele geloziei se află nesiguranța. Sau, cine a fost înselată, probabil că, nu va scăpa de acest sentiment niciodată.  În funcție de zodie, astrologii pot spune care sunt cei mai geloși nativi, și cum își manifestă aceștia sentimentele. Binețineles, pentru cine crede în zodii!

 1. Scorpion – Scorpionii sunt, de departe, cei mai geloși nativi din zodiac. Ei au tendința de a nu a avea încredere în oameni, acest lucru conducându-i să facă acuzații false. Scorpionii nu prea reușesc să-și ascundă sentimentele, arătându-și gelozia, chiar și atunci, când cineva doart stă lângă partenerul lor.
 2. Rac – Racul este unul dintre nativii care se confruntă, în mod frecvent, cu gelozia, dar are un adevărat talent în a ascunde acest lucru. Își dă toată silința ca cei din jurul său să nu observe când sunt depășiți de sentimentul de gelozie. Dacă nu reușesc să-și țină emoțiile în frâu, fac un adevărat spectacol.
 3. Leu – Leul este cel mai iubitor și mai pasional nativ. El înțelege când lucrurile nu merg așa cum trebuie și nu insistă atunci când nu este cazul. Dar, în cazurile în care partenerul atenție unei persoane mai mult decât lui, nativii sunt invadați de sentimentul geloziei. Un Leu dorește atenția tuturor celor din jurul lui, și, dacă nu o obțin, nu reușesc să-și țină gelozia în frâu.
 4. Fecioara – Fecioarele se confruntă destul de des cu sentimente de gelozie, dar nu și atunci când vine vorba de relații. Ele tind să fie foarte critice față de persoana proprie și dacă le depășește performanțele în orice domeniu, se vor comporta ca și când viața ar fi o mare competiție.
 5. Berbec – Berbecii sunt pasionali, dar și foarte răutăcioși, ajungând să fie copleșiți de invidie. Când un berbec este gelos, acționează cu toate forțele. Nu sunt deloc temperați și ajung să fie conduși de propriile emoții. Berbecul nu se confundă atât de des cu gelozia, dar când o face, ar trebui să fugi din calea lui.
 6. Taur – Chiar dacă Taurul tinde să fie posesiv și nesigur, acest nativ nu se confruntă foarte des cu gelozia. Un Taur are răbdare și suficientă înțelegere pentru a ști când să nu se lase pradă emoției. Dacă un Taur devine gelos, cu siguranță are un motiv întemeiat.
 7. Capricorn – Capricornii ajung , uneori, să vadă în lucrurile mici povești fantastice, devenind geloși fără motiv. Dar ei nu acționează niciodată ghidați de gelozie. Capricornii au un foarte bun auto – control și aproape niciodată nu acționează fără dovezi certe.
 8. Balanță – Balanțele sunt printre cele mai înțelepte semne zodiacale. Ele știu că lucrurile nu vor merge mereu așa cum își doresc și acceptă acest lucru. Îi veți vedea foarte rar geloși pe acești nativi. Pentru că nu le plac deloc conflictele, chiar dacă sunt încercați de astfel de sentimente, nu veți ști niciodată.
 9. Săgetător – Săgetătorii nu par să fie geloși niciodată. Sunt foarte optimiști și iubesc oamenii echilibrați. Nu le place ca partenerii să-i țină pe loc și mai degrabă, acești devin geloși, decât invers.
 10. Vărsător – Un vărstător nu va experimenta gelozia, în același mod, în care o fac ceilalți. Ei rezolvă problema, găsind o solușie pentru motivul care le provoacă nesiguranța. Dacă un Vărsător devine gelos, ei vor găsi timp pentru a discuta cu partenerul si vor rezolva orice neclaritate care ar putea duce la probleme.
 11. Pești – Peștii nu se confruntă aproape niciodată cu gelozia. Acest sentiment apare extrem de rar în sufletul lor, datorită naturii pline de compasiune și iubire față de oameni. Ei nu simt gelozie, invidie sau ură față de nimeni.
 12. Gemeni – Gemenii nu simt gelozie, din cauza unui singur motiv: nu le pasă suficient. Ei au anumit nivel de înțelegere, în ceea ce privește viața. În loc să fie geloși, ei deschid subiectul imediat și clărifică orice neînțelegere. Este unul dintre multele motive, pentru care ești norocos dacă îl ai ca partener.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s