Ghid De Suplimente Alimentare Pentru Vegetarieni

Natural-Supplements-1

 

Medicii au convenit că dieta vegetariană reprezintă una dintre cele mai sănătoase alegeri cu privire la stilul de viața pe care o femeie le poate lua. Dar chiar dacă sunteți foarte atentă și aveți o alimentație corectă – în mod ideal, o dietă vegetariană include fructele legume, leguminoase boabe și cereale integrale la aproape fiecare masă – obținerea tuturor nutrienților esențiali necesari.

Dacă sunteți o vegetariană strictă – care evită atât ouăle și produsele lactate, cât și carnea – va trebui să vă străduiți mai mult pentru a obține canttitățile adecvate din toate vitaminele și mineralele. Medicii le recomandă de obicei vegetarienilor anumite suplimente esențiale, cum ar fi:

Fierul

Femeilor care au menstruație și care consumă carne li se recomandă 14.8 miligrame de fier zilnic. Femeile vegetariene pot avea nevoie de o cantitate mai mare, deoarece fierul prezent în alimentele vegetale se absoarbe mai greu. Recomandarea în administrarea unui supliment de maximum supravegherea unui medic. Dacă vă aflați în postmenopauză, nu avenți nevoie de supliment de fier, exceptând cazul unei anemii sau unui aport alimentar foarte redus.

Vitamina D

Se găsește în principal în pește și produse lactate. Dacă sunteți vegetariană strictă singura modalitate de a obține suficientă vitamina D, o reprezintă utilizarea unui supliment care o conține.

Vitamina B12

Această vitamină se găsește în produsele animale și lapte, lipsind în general din alimentele vegetale. Femeile vegetariene ar trebui să se asigure că primesc cel puțin 2.4 micrograme pe zi prin aportul de multivitamine.

Calciul

Chiar dacă alimentele vegetale conțin o anumită cantitate de calciu, ele nu pot concura cu cantitatea găsită în lapte, iaurt sau alte produse lactate. Dacă vă aflați în premenopauză, țintă este de 1 000 miligrame pe zi: după menopauză, încercați să consumați 1 200 pe zi. Luaâi un supliment dacă este necesar.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s