Razvan Burleanu: Voi Demara Negocierile De Reziliere A Contractului Lui Daum Și Cele De Numire A Noului Selectioner

burleanu-daum-mediafax-foto-alexandru-dobre-1

 

 

Președintele Federației Române de Fotbal (F.R.F), Răzvan Burleanu, a declarat, conform site-ului oficial al forului, că va demara negocierile cu Christoph Daum, pentru rezilierea contractului, precum și pe cele de numire a noului selecționer al primei reprezentative a României.

,,In urma propunerii Comisiei Tehnice, voi demara procesul de negociere a rezilierii contractului domnului Daum și, ulterior, negocierile privind desemnarea noului selecționer, în baza propunerilor primite de la președintele Comisiei Tehnice”, a declarat Razvan Burleanu, care a avut, luni, o întâlnire cu președintele Comisiei Tehnice a FRF, Mihai Stochiță.

Recomandarea de reziliere a contractului tehnicianului german Christoph Daum va fi supusă validării în prima ședință a Comitetului Executiv, mai informează site-ul oficial al Federației Romane de Fotbal.

In ultima perioadă, presa de specialitate vehiculează o listă de posibili înlocuitori ai lui Christoph Daum, printre care se numără Cosmin Contra, Dan Petrescu, Gheorghe Hagi, Cosmin Olăroiu, Victor Pițurcă și Ladislau Boloni.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s