Manchester Arena Se Redeschide Sambata Cu Un Concert Organizat In Scopuri Caritabile

getimage

 

Manchester Arena se va redeschide, sâmbăta seara, cu un concert organizat în scopuri caritabile, sold-out – intitulat ,,We Are Manchester” – organizat în memoria persoanelor afectate de atacul terorist, comis în luna mare, care a făcut 22 de victime în rândul spectatorilor.  Capul de afiș al acestui concert de caritate va fi Noel Gallagher, membru fondator al fostei trupe Oasis, care va urca pe scena alături de grupul lui actual, High Flying Birds. La evenemiment vor participa și alți artiști de renume, precum Courteeners, Blossoms, rick Astley și DJ-ul Clint Boon.

 

,,Evenimentele din luna mai nu vor fi uitate niciodată, însă ele nu ne vor opri – și nici pe fanii muzicii din Manchester – să ne reunim aici pentru a ne bucura de muzica live”, a spus James Allen, manager general al stadionului. ,,Manchester Arena a celebrat muzica într-o perioadă de peste 20 de ani, găzduind concertele unora dintre cei mai talentați muzicieni din toate tipurile, iar importantul impact economic și  cultural pe acest stadion l-a avut asupra orasului  ne face să credem că această moștenire trebuie să continue”, a adăugat James Allen.

 

Încasările care vor fi obținute, în urma concertului de sâmbăta seara, vor fi donate într-un fond special înființat pentru a construi un monument permanent în memoria victimelor atacului terorist, care a fost comis pe 22 mai laa finalul unui concert al cântăreței americane Ariana Grande.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s