Nadal Merge Mai Departe La US Open

 

Rafa_main

 

Câtă diferența face încrederea lui Nadal în jocul sau. Pur și simplu este de neoprit! Nadal merge mai departe, după ce l-a învins pe Dolgopolov, în trei seturi, cu scorul de 6/2, 6/4, 6/1. Practic, a fost un antrenament cu public, pentru liderul mondial. Având, în sfârșit, o prestatițe convingătoare la US Open.

Cu un control total, deznodamantul nu era decât o ghestiune de timp, pentru jucătorul spaniol, cu cele mai multe titluri câștigate in Era Open. Deși, ne așteptam la mai multe din partea lui Dolgoplov, Rafael Nadal, a fost mai bun la toate capitolele, a stat mai bine în defensivă, a servit mult mai bine și a avut mai multe lovituri câștigătoare.

 

,,Am făcut un meci bun, cu puține greșeli. Am avut suficient timp pentru a lovi. In setul doi am avut putine dificultăți. Este deficil sa joci împotriva lui Dolgoplov. Am încercat sa fiu mai concentrat. Au fost condiții mai bune pentru mine, pentru că s-a jucat outdor. Cred ca este cel mai bun meci al meu din turneu. Este o victorie importantă pentru mine. Trebuie să ma întorc la antrenament maine, să mă antrenez mult mai bine”, a declarat Rafa Nadal, la finalul meciului.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s