Madonna S-a Mutat In Portugalia

Billboard Women In Music 2016 - Inside
NEW YORK, NY – DECEMBER 09: Madonna speaks on stage at the Billboard Women in Music 2016 event on December 9, 2016 in New York City. (Photo by Kevin Mazur/Getty Images for Billboard Magazine)

 

 

 

Madonna s-a cazat la un hotel din Lisabona, în așteptarea momentului în care va putea să se mute într-o vilă situată în apropiere de capitala portugheză, pentru a permite, astfel, fiului ei David Banda, în vârstă de 11 ani, să urmeze cursurile Academiei de fotbal a clubului Benfica, potrivit mass-media.

,,Madonna nu mai este o turistă, este o lisaboneză”, a afirmat revista săptămânală Visao, preluând o serie de fotografii publicate pe contul de Instagram al vedetei americane. Potrivit publicației Visao, cântăreața ar fi cumpărat, de curând, o vilă în orasul Sintra, situat la 30 de kilometri nord-vest de Lisabona. Imobilul, din secolul al XIX-lea, clasat de interes public, a fost pus în vânzare pentru suma de 7,5 milioane de euro, iar renovarea lui ar putea să dureze aproximativ șase luni.

De asemenea, cotidianul Correio da Manha precizează, la rândul său, faptul că David Banda, unul dintre cei patru copii adoptați de Madonna, din Malawi, s-a înscris la centrul de pregătire deținut de către clubul de fotbal Benfica, în Seixal, o periferie sudică a capitalei portugheze. După ce a trecut un prim test, primăvara aceasta, David Banda ,,Face parte din categoria de juniori a clubului” și va locui în internatul academiei până la reînceperea cursurilor școlare la Liceul Francez, din Lisabona, a precizat același cotidian, citând o sursă apropiată de conducerea clubului Benfica.

Madonna nu este prima celebritate internațională care a ales să locuiască în capitala portugheză, sau să își cumpere o reședință secundară la Lisabonna. Printre vedesele care au făcut acest lucru, se află staruri ale industriei cinematografice, precum John Malkovich, Monica Bellucci și Michael Fassbeneder, creatorul de pantofi de lux Christian Louboutin și fostul fotbalis francez Eric Cantona.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s