Tinuta Melaniei Trump Pentru Inundatii: Tocuri Cui Si Ochelari De Aviator

00-lede-melania-stilettos

 

Melania Trump a declanșat furia internauților, după ce a apărut, miercuri dimineața, la Casa Albă, în tocuri cui și ochelari de aviator, pentru a pleca alături de soțul ei, în Texas.

 

,,Melania seamănă cu Barbie Alertă Inundații. Cu siguranță pantofii ei Loubs nu sunt impermeabili”, a postat Maria del Russo, făcând referire la brandul de pantofi de lux Louboutin. ,,Ajutorul se întreaptă spre, Texas! Nu vă îngrijorați, Melania poartă tocuri cui speciale pentru furtună”, scrie într-un tweet comicul si producătorul Brad Wollack, în timp ce actrița de comedie Jessica Kirson chiar o felicită: ,,Excelentă idee@FLOTUS. Puteți să strângeți cu tocurile ruinele rămase”. Un alt internaut o avertizează pe Prima Doamnă a Statelor Unite: ,,Nu este săptămâna modei de la Milano, Melania”.

Nici ochelarii, aleși de către fostul model, nu au fost pe placul internauților. ,,Se crede probabil la Top Gun”,  prestigioasa școală americană de pilotaj, se arată într-un mesaj postat pe Twttier, în timp ce un alt utilizator se întreabă dacă ,,Melania va pilota avionul până în texas”.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s