Trupa Coldplay a Compus Piesa ,,Houston” In Onoarea Persoanelor Afectate De Uraganul Harvey

20110923023813!Coldplay_Toronto_2011_Muchmusic.jpg

 

 

Trupa Coldplay a compus single-ul ,,Houston”, o perioadă dedicată persoanelor afectate de uraganul Harvey. Melodia a fost interpretată ,,pentru prima și ultima oară” în timpul unui concert susținut la Miami/Florida, luni seara.

Este un cântec cu influențe country, pentru că am crescut iubind muzica country și pentru că reprezintă gândurile noastre, atunci când mergem în Texas”, a declarat în timpul concertului Chris Martin, solistul trupei, Coldplay, vizibil emoționat, potrivit mass-media locale. In această piesă se face referire la statul Texas, la comitatul Harris și la localitățile de coastă Corpus Christi și Galveston, puternic afectate de uraganul Harvey, vinerea trecută. Peste 2 milioane de locuitori din Houston, se confruntau luni cu cea de-a patra zi a ploilor și vânturilor puternice, aduse de Harvey, care a intrat pe zona de coastă a Texasului ca uragan, iar sâmbătă a ajuns în oraș ca furtună tropicală. De atunci, în Houston plouă fără întrerupere

,,,Visez la ziua când mă voi întoarce la Houston/ visez la acest loc atât de deosebit/ la ziua când mă voi întoarce, iar Houston nu va mai avea probleme/în acest oraș care te trimite în spațiu”, sunt versurile din debutul noului single.

Band-ul avea programat un concert la sfârșitul săptămânii trecute, in Houston, pe care grupul britanic a trebuit să-l amțne din cauza condițiilor meteo. ,,Ne doream cu adevărat să cântăm in seara aceasta, dar stând aici impreună și uitându-ne la știri și privind furtuna, ne dăm seama că nu putem cere nimănui să se pună în pericol”, au anunțat sâmbătă membrii trupei Coldplay într-un comunicat.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s