Restrictii De Trafic In Zona Arenei Nationale Pentru Meciul Dintre FCSB Si Sporting Lisabona

maxresdefaultdddd

 

Traficul rutier va fi restricționat, miercuri, în zona Arenei Naționale, unde va avea loc, de la ora 21.45,  meciul de fotbal dintre FCSB și FC Sporting Lisabona. Potrivit unui comunicat, emis de către Brigada Rutieră, miercuri, începând cu ora 18.00, traficul rutier va fi restricționat, cu excepția RATB, progresiv, în funcție de afluența publicului și dacă situația o va impune, astfel: pe str. Maior Coravu, între șos. Mihai Bravu și intrarea în Stadionul National Arena, precum și străzile care intersectează și acced în acest tronson; str. Pierre de Coubertin, între șos. Vatra Luminoasă și rondul de la intrarea în Stadionul Național Arena, precum și străzile care intersectează și acced în acest tronson; bd. Basarabia între Piața Muncii și bd. Chișinău; str. Toni Bulandra între Vatra Luminoasă și rond str. Maior Coravu. De marți seara, de la ora 20.00, va fi restricționată parcarea autoturismelor în zona intrării din bd. Basarabia a Stadionului Național Arena.

Brigada Rutieră a Capitalei solicită conducătorilor de autovehicule: să folosească mijloace de transport în comun pentru a evita blocajele de trafic, să nu oprească ori să staționeze decât în locurile special amenajate , sau cât mai departe de arena sportivă, să își păstreze calmul și să nu claxoneze abuziv în cazul în care se află în zonele aglomerate, să respecte semnalele agenților de poliție rutieră care dirijează traficul pentru asigurarea fluenței și recomandările polițiștilor care se află la punctele de deviere, să reducă vitează atunci când trec pe lângă grupurile de suporteri și să evite pe timpul deplasării manifestările de natură a pune în pericol siguranța lor, dar și a celorlalți participanți la trafic.

 

De asemenea, pietonii au obligația să circule numai pe trotuare, să traverseze strada pe la locurile semnalizate și marcate corespunzător, ori la culoarea verde a semaforului electric și numai după ce sunt siguri că intenția lor de traversare a fost observată de către soferi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s