Madonna Lanseaza Linia De Ingrijire A Pielii,MDNA, In Statele Unite, Luna Viitoare

20140212-news-madonna-mdna-skin-brand-launched-japan-popup-01

 

 

Intr-un interviu recent, Madonna, a declarat, faptul că, această decizie se datorează cererii venite din State, ,,M-am săturat, să aud persoane, care se plâng că nu pot cumpăra aceste produse, în America”, a declarat superstarul.

In cadrul aceluiași interviu,  cantăreața a afirmat că, intenționează să extindă linia și la barbați.

De asemenea, Madonna, a insistat să sublinieze, faptul că, MDNA, este o linie, de îngrijire și frumusete a pielii, care se adresează tuturor persoanelor. ,,Este o linie de produse pe care eu o folosesc în fiecare zi”, a declarat aceasta. ,,Unele produse le aplic atunci când nu folosesc machiaj și nu am spectacole…altele le folosesc după ce aplic machiajul și sunt pe scena, în lumina reflectoarelor. Am dezvoltat această linie, în special, pentru mine. Dar, poate fi, de asemenea, universală. Copiii mei o folosesc, prietenii mei o folosesc”, a afirmat Madonna.

Care este produsul favorit, din colectia lansată, al Madonnei? Eye Mask! Această Mască vă ajută să vă protejați zona ochilor. ,,Eu arunc produsele în frigider, așa că, acestea sunt înghețate. Dorm pe față.. atunci când  mă trezesc am, întotdeauna, ochii pufoși”, explică Madonna. ,,Aplic produsele, cu câteva minute, înainte să mă dau jos din pat. Pe măsură ce acestea se dezgheața pe fața ta, aspectul de gheață reduce inflamația, iar serul conține acid hialuronic. Produsele pot fi folosite in fiecare zi”, a concluzionat artista.

Produsele de îngrijire – precum populara mască Chrome Clay Mask sau The Rose Mist –  vor fi disponibile la Barney”s, iar online se vor putea achiziționa de pe site-urile barneys.com și mdnaskin.us, începând cu data de 26 septembrie, cu prețuri cuprinse între 50 și 600 de dolari.

Dacă, considerați că, linia MDNA depășește cu mult bugetul dumneavoastră, nu vă temeți. O nouă linie  de îngrijire a pielii, semnată MDNA, care va fi comercializată la prețuri mai mici, se află deja în producție, și va fi lansată în toamna anului 2018.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s