Remediile Florale

Essential-oils-for-anxiety-collection-flowersEssential-oils-for-anxiety-collection-flowers

 

Remediile florale au fost folosite inițial de un medic homeopat, Dr. Edward Bach, în anii ”20. Admițând faptul că stările mentale negative au un efect nefavorabil asupra sănătății , el și-a folosit experiența din domeniul homeopatic ca să identifice flori care puteau fi folosite pentru a influența anumite stări mentale. Deși nu au un efect biochimic identificabil, remediile florale se bazează pe forța vitală a florilor, care le face să armonizeze mintea, corpul și spiritul.

 

Utilizarea remediilor florale

Cele 38 de remedii florale Bach reprezintă cea mai cunoscută selecție de remedii. Fiecare dintre ele se adresează unei stări emoționale anume. Corcodușele, de exemplu se adresează gândurilor sau comportamentului irațional, gențiana este potrivită pentru melancolie, iar salcia diminuează sentimentele de autocompătimire. Toate aceste remedii au ca scop restabilirea echilibrului emoțional și stimularea unei stări de bine.

Remediile florale se vând în sticle, extractul de flori se conservă în brandy. Este posibil să folosiți un singur remediu, dar adesea este indicat să vă creați un remediu personal, folosind o combinație de esențe, amestecând două picături din fiecare în 30 de mililitri de apă.

Remediile florale nu creează dependență și pot fi folosite de copii, persoane în vârstă și femei însărcinate.

Sunt remediile florale compatibile cu medicina alopată?

Remediile florale tratează dezechilibrele emoționale, care accentuează indispoziția și pot spori efectul tratamentelor obișnuite.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s