Cererea Pentru Aromele Exotice, Precum Wasabi, Ceai Verde Sau Ghimbir Ale Produselor Lit Kat Este Atat De Mare, Incat Nestle Construieste O noua Fabrica

31-sushi-kit-kats.w710.h473

 

 

Cererea pentru aromele exotice, precum wasabi, ceai verde, ghimbir sau shake, ale produselor de ciocolată Kit Kat este atat de mare, încât a determinat compania Nestle să construiască o nouă fabrică în Japonia, prima din ultimii 26 de ani, menționeaza Bloomberg.

Aromele recente, precum ghimbir sau cremă de zahăr ars, i-au făcut pe unii oameni să călătorească, în anumite destinații specifice, pentru a le obține. Acestea sunt atât de populare, în rândul turiștilor, încât compania Nestle, a decis să construiască prima fabrica Kit Kat, din ultimii 26 de ani, pentru a putea onora cererile. Nestle Japonia, va începe să opereze a doua fabrică în orasul Himeji, din luna augur, si va produce versiuni ami scumpe ale ciocolatei Kit Kat.

1672d3fdc66fe23a2dca1d4da577f4c5--japanese-kit-kat-red-beans.jpg

 

Cheltuielile turiștilor au ajuns, în prezent, la un record de 22,5 miliarde de dolari, în primele șase luni din anul 2017, potrivit Organizației Naționale de Turism, din Japonia. Consumul de bomboane s0a triplat, în ultimii patru ani, ajungând la 1.17 miliarde de dolari, potrivit Ministerului Mediului.

Kit Kt – ciocolată sau napolitană – a fost disponibilă în pese 300 de arome în Japonia, în ultimii 40 de ani.

O destinație preferată de fanii brandului, este Cicolateria Kit Kat, un centru de cumpărături conectat cu Gara Tokyo, unde Nestle vinde arome exclusiviste, care ajung până la 13 dolari per pachet. Iar cutiile cu arome de sezon, precum zmeură sau grapefruit, pot costa peste 30 de dolari.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s