Gica Popescu: ,,In istoria ei, Craiova Nu S-a Speriat De Numele Mari Care Au Venit In Oltenia”

cfr-cluj-inca-o-lovitura-dupa-dan-petrescu-oferta-pentru-un-nume-mare-din-generatia-de-aur_size10

 

CSU Craiova va juca, în această seară, de la ora 21:00, un meci care va rămâne în istoria fotbalului. Pe stadionul din Severin vine AC Milan, una dintre cele mai titrate echipe din Europa.

Gică Popescu a avut un mesaj de încurajare, pentru elevii lui Mangia,  înaintea partidei din turul trei preliminar al Europa League. Fostul căpital al Barcelonei și al echipei naționale de fotbal, îi sfătuiește pe fotbaliștii olteni să joace fără să se gândească la rezultat, iar daca la finalul confruntării cu AC Milan vor putea ieși cu demnitate de pe teren atunci obiectivul a fost atins.

8-gicapopescunou-cv

 

,,În istoria ei, CS Universitatea Craiova nu s-a speriat de numele mari cau au venit ca adversari în Oltenia. M-as bucura să văd același lucru și astăzi: un joc fără presiune și plin de entuziasm. La finalul meciului, nu ne vom uita pe tabelă să vedem ce scrie în dreptul Milanului, ci în ochii jucătorilor Universității, care nu vor părăsi terenul cu capete plecate. Forza Știința!” a scris Gica Popescu, pe contul său de pe rețeaua de socializare Facebook.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s