Reclama Audi Considerata Ofensatoare La Adresa Femeilor A Fost Retrasa

luxury-convertible-comparison-audi-mercedes-benz-porsche

 

 

Constructorul auto german Audi și-a prezentat, joi, scuze în China, și a retras clipul publicitar, in care o mireasă era comparată cu o mașină second hand, considerat ofensator la adresa femeilor, de către foarte multe persoane pe rețelele de socializare. Reclama, difuzată în sălile de cinema, a stârnit critici dure în țara asiatică, și nu numai, fiind considerată de către internauți ca jignitori la adresa femeilor, mulți dintre ei îndemnând la boicot împotriva celebrului constructorului auto german, de la care au pretins scuze.

 

In clipul publicitar sunt văzuți doi tineri care se căsătoresc în fața preotului, în timp ce mama soacră o inspectează cu atenție pe viitoarea noră: îi ridică valul, o trage de nas, se uită în spatele urechilor și la dinții ei, ca și cum ar fi vorba de un cal sau de o marfă, după care își dă în sfârșit consimțământul. Perechea răsuflă atunci liniștită. Însă, în ultimul moment, când perecehea răspunde la întrebările preotului, soacra se uită reprobator spre pieptul miresei. Imaginea se întrerupe și apare o mașină Audi roșie, în timp ce o vace din off spune: ,,O decizie importantă trebuie luată cu mare grijă”. La sfârșit, pe ecran, este trecut site-ul de vânzări second – hand al constructorului german.

 

Într-un comunicat, Audi a exprimat regrete profunde, pentru această reclamă, ,,care nu corespunde sub nicio formă valorile companiei”.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s