Naomi Campbell, Kate Mosse Și Steve McQueen, Editori-Colaboratori Ai Editiei Britanice A Revistei Vogue

interview-naomi-campbell-kate-moss

 

Naomi Campbell, Kate Moss și regizorul Steva McQueen, vor fi consultanți de modă, ca parte a echipei editoriale a iconicei publicații de modă, începând cu luna august a acestui an. ÂEdward Enninful, noul editor al revistei, a declarat: ,,În condițiile în care sunt unele dintre cele mai influente personalități în domeniul modei și supernidele, impactul pe care Naomi și Kate îl au asupra culturii contemporane este enorm”.

,,Fiind un regizor aclamat și unul dintre câștigătorii Premiului Turner, Steve va aduce profunzime lumii artistice din paginile revistei”.

De asemenea, Edward Enninful a dezvăluit că fostul model galez și fost editor al Vogue Grace Coddington, va deveni, la rândul său: ,,Relația lui Grace cu Vogue,  a început de la o vârstă fragedă, ea a devenit sinonimă cu titlul revistei și este la fel de iubită în Marea Britanie, cum este la nivel global. Așa aștept să lucrez cu acești prieteni și colegi la ideile din numerele viitoare”.

Cu toate acestea, reprezentanții companiei de media americană Conde Nast, care deține revistele Vanity Fair, Vogue, The New Yorker, Wired și Architectural Digest, au afirmat, într-un comunicat de presă: ,,Este o situației obișnuită, în care un nou editor face schimbări în echipă. Toate modificările aduse sunt făcute cu deplina cunoștință a managementului”.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s