Sfaturi Pentru O Viata Sanatoasa

211014l-640x0-w-30161d90

 

 

 

Nu trăi în izolare

Rata deceselor este de două ori mai mare pentru majoritatea persoanelor care se izolează de lume, în comparație cu cele care au legături sociale puternice. Prietenii te pot ajuta să trăiești mai mult.

Mănâncă crudități

Potrivit studiilor, riscul de a face cancer la stomac se dublează sau chiar se triplează dacă nu consumi zilnic fructe sau legume, iar cruditățile sunt cele mai recomandate. Ronțâie fructe și legume crude.

 

Consuma potasiu

Adăugarea de potasiu în alimentație poate reduce tensiunea, în timp ce regimul sărac în potasiu poate crește tensiunea. Consumul unei banane pe zi asigură cele 400 de miligrame suplimentare de potasiu necesare pentru a micșora cu 40% șansele de a suferi un accident cerebral fatal.

 

Se poartă cuprul

Cuprul este un supliment esențial pentru reducerea deteriorăii țesuturilor corpului asociată îmbătrânirii și este, de asemenea, non-alergic. Multe persoane, mai ales din rândul celor care suferă de artrită, poartă brățări din cupru, pentru absorbirea elementului în piele.

 

Ceapa este sănătate

Consumul unei jumătăți de ceapă pe zi sau echivalentul ei în suc crește colesterolul ,,bun” în medie cu 30% la majoritatea persoanelor cu boli de inimă sau cu valori mai mari ale colesterolului, prelungind speranța de viață și stimulând.

 

Curiozitatea prelungește viața

Cu cât ești mai curioasă, cu atât este mai probabil să trăiești mai mult, spun oamenii de știință, care au descoperit că persoanele curioase trăiesc în general cu 30% mai mult decât celelalte.

 

Exemplul Okinawa

Locuitorii din Okinawa trăiesc mai mult decât orice altă comunitate de pe plantetă. Secretele lor includ consumul de mari cantități mari de produse din soia, pește, plus că se opresc din mâncat înainte de a se simți complet sătui și fac exerciții fizice.

 

Fii optimistă

Optimiștii trăiesc cu 20% mai mult decât cei ce văd jumătatea goală a paharului. Fii optimistă și  viața va fi mai frumoasă, mai pozitivă și, se pare că vei trăi mai mult.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s