Trei Calităti Pe Care Un Barbat Le Cauta La O Femeie

532549327

 

Să aibă incredere în ea

 

Încrederea este definită ca fiind calitatea de a fi sigure în abilitățile noastre. O femeie care are încrdere în ea, știe că este capabilă în multe domenii ale vieții ei, și, acest lucru se observă clar, în modul în care ea se prezintă. Unele moduri în care femeile își pot manifesta încrederea sunt: comunicarea, limbajul trupului și aspectul fizic. O femeie încrezătoare își va expune ideile într-un mod eficient, va vorbi pozitiv despre ea însăși și poate primi complimente cu ușurință. Mai multe studii au arătat, faptul că, îmbrăcămintea bine aleasă îi face pe oameni mai încrezători, in diferite situații. Când ești îmbrăcată bine, este influențat modul în care te simți. La fel și poziția corpului atunci când interacționezi cu cineva, cum ar fi poziția umerilor sau ceea ce faci cu mâinile atunci când vorbești.

 

Are o pasiune

A fi pasionat de altceva în afara de persoana cu care te întâlnești este o carecteristică foarte dorită de către un potențial partener. Senzația de entuziasm despre un hobby, sau o activitate distractivă, poate face ca ochii unei persoane să strălucească atunci când vorbesc despre asta. A avea alte activități sau interese la care nu ești renunți își poate oferi un avantaj în  procesul de cucerire. Dacă îi răspunzi cu un refuz și îi spui că mergi la alergat, cel care te merită va insistă în altă zi și vei crește mult în ochii lui în ciuda faptului că oamenii cred că acest lucru va avea exact efectul opus.

 

Să fie pozitivă

Să ai o atitudinea pozitivă atunci când crei să atragi un om încrezător, este un lucru extrem de important. Oamenii pozitivi caută binele în fiecare experiență, acest lucru ajutându-i să fie mai fericiți și mai mulțumiți de viață. O modalitate de a-ți da seama dacă esți o persoană pozitivă este să îți asculți gândurile atunci când te afli într-o situației dificilă. Cei mai încrezători bărbați iubesc femeile optimiste pentru că simt că vor putea trecere prin orice oment dificil.În orice relație suișuri și coborâșuri, iar în timpul căderilor, este deosebit de important să ai o perspectivă luminoasă pentru a reuși să rămâi pașnic și liniștit.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s