Cristiano Ronaldo A Anuntat Ca Va Fi Tatal A Doi Baieti Gemeni

cristiano_ronaldo_svenduto_dal_real_madrid

Miercuri seara, Cristiano Ronaldo a confirmat informațiile apărute în ultimele săptămâni, și a precizat, faptul că, a devenit tatăl a doi băieți gemeni.

Zvonurile au fost lansate la începutul lunii, de mai multe publicații din Anglia și Portugalia, care precizau că cei doi copii ai starului portughez s-au născut în Statele Unite ale Americii, unde au fost vizitați de mama starului portughez, fotbalistul fiind alături de nationala Portugaliei, în Rusia, pentru Cupa Confederațiilor.

Cristiano Ronaldo nu a comentat inițial asupra subiectului, însă, imediat, după eliminarea Portugaliei, din Cupa Confederațiilor, după semifinala cu Chile, atacantul a precizat, faptul că, a primit permisiunea de a părăsi echipa înainte de finala mică, pentru ,,a putea să-și cunoască, în sfârșit, copiii”.  ,,Am fost alături de echipa națională, ca întotdeauna, trup și suflet, chiar, dacă cei doi băieți ai mei se născuseră. Din păcate nu am reusit să atingem obiectivul stabilit, dar, sunt sigur, că voi reuși să aduc bucurie portughezilor. Președintele Federatiei Portugheze de Fotbal și selecționerul au avut astăzi o atitudine pe care nu o voi uita Sunt fericit ca voi putea, în sfârșit, să fiu alături de copiii mei pentru prima data!” a scris Ronaldo pe pagina sa de Facebook.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s