Atentie! Expertii avertizeaza Impotriva Noii Tendinte de Infrumusetare, Care Foloseste Coca Caola Pe Post De Autobronzant

Coca-Cola+Beach+House+008

 

Pe măsură ce canicula își face simțită prezența, apare și obsesia doamnelor pentru a obține un bronz perfect. Cu toate acestea, trebuie să fim atente la noile tendințe, care, așa cum avertizează și specialiștii, sunt periculoase pentru organism, relatează publicația online Independent.

În căutarea unei străluciri profunde de vară, o tendință periculoasă, care a apărut în Marea Britanie, anul trecut, începe să-și facă simțită prezența din nou. Mai mult, se răspândește, cu o viteză amețitoare. Astfel, tot mai multe persoane aleg să folosească Coca Cola, pe post de accelerator de bronzare. Mai exact, iubitoarele de soare renunță la factorul de protecție al unei creme de plajă, în favoarea unei sticle din celebra băutură Coca Cola, având convingerea că nuanța de caramel îî va da pielii o strălucire aparte.

 

1718

 

Acest trend a început să ia amploare, în ciuda faptului că, nu există cercetări științifice, care să susțină afirmațiile. Mai mult, experții în îngrijirea pielii, au criticat această abordare, susținând că, din moment ce băutura este plină de acid, Coca Cola, poate exfolia celulele moarte ale pielii și, astfel, aceasta va devenii mai sensibilă la arsurile solare. ,,În timp ce unii cred că Coca Cola poate accelera bronzarea, băutura carbogazoasă, poate fi periculoasă, și, nu recomand utilizarea lichidului, pe post de autobronzant”, a declarat expertul în dermatologie, Joshua Zeichner. ,,Aplicarea lichidului pe piele poate duce la o întunecare temporară sau la colorarea pielii, dar, din cauza faptului că acesta are acid, poate exfolia celulele moarte, sporind capacitatea luminii UV, de a pătrunde în piele, existând riscul unei arsuri solare.” Având în vedere, popularitatea acestei metode, chiar și reprezentanții Coca Cola din Marea Britanie, au făcut un apel, pentru a nu folosi băutura în alte scopuri: ,,Ct de mult ne place Coca Cola, cu siguranță, nu am recomanda utilizarea ei, ca protecție solara”.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s