Zona Corpului Unde Trebuie Sa Aplicam Parfumul

shutterstock_59065450

 

 

Dimineața, avem cu toții anumite ritualuri. Totuși, printre cele mai comune se numără spălatul dinților și datul cu parfumul. Activitatea din urmă, a fost îndelung dezbătută, mai ales în ceea ce privește zonele cele mai potrivite, pentru aplicarea parfumului și s-a decis, faptul că, încheietura mâinii și gâtul sunt cele mai bune zone ale corpului pentru ca parfumul să reziste și să se simtă o perioadă cât mai lungă.

Totuși, în ciuda faptului că, există o aplicație plauzibilă, pentru acest fapt la încheietura și la gât există anumite zone ale corpului care pot face, de asemenea, echipă bună cu parfumurile.

Experții susțin că buricul este unul dintre locurile cele mai potrivite pentru aplicarea parfumului, pentru că în această zonă caldura corporală este ridicată și permite mirosului să emane.

Printre celebritățile care sunt amatoare ale acestui obicei se numără actrița Liv Tyler, care a mărturisit pentru revista The Gloss, că întotdeauna aplică parfum în zona curicului, obicei de la tatăl ei.

Alte zone potrivite pentru aplicarea parfumui sunt cele din spatele genunchiului și cele din spatele genunchiului și cele din fața cotului, care generează, de asemenea, foarte multă căldură de-a lungul zilei.

experții recomandă, totodată, să aplicăm parfumul pe spatele nostru.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s