5 Trucuri Pentru Un Corp De Invidiat Vara Aceasta

isolated-woman-body-bronzer

 

Bea Apă

Consumul unei cantități suficiente de apă – 8 pahare de apă, recomandă specialiștii – este o metodă eficientă de a curăța organismul și poate fi util atunci când vine vorba despre pierderea în greutate. Apa este lipsită de calorii și atunci când este consumată înainte de masă, poate chiar să îți suprime apetitul. Cu toate acestea, realist vorbind, simplul consum de apă, nu va aduce, cu sine, rezultate uimitoare, când vine vorba despre scăderea în greutate, dar acesta este un mic truc, care accelerează metabolismul.

 

Elimină zahărul din dietă

Da…da..stiu, cât zhară conține un cappucino de la Starbucks, preferatul mei, dar, cunosc, de asemenea, și câte calorii sunt in el. Băuturile zaharoase, reprezintă, ceea ce specialiștii numesc ,,calorii goale”. Nu există niciun motiv, pentru care, ar trebui să te alimentezi cu mult zhar, pe parcursul zilei. Dacă esti o persoană care iubește zahărul, încearcă sî elimini, în primă fază, timp de o lună, și obseară rezultatele. La final, corpul tău îți va mulțumi!

Servește un mic dejun bogat

Îți amintești, când mama ta îți spunea, faptul că micul dejun este cea mai importantă masă a zilei. La fel spun si nutriționiștii! Există atât de multe beneficii legate de consumul micului dejun, de la accelerarea metabolismului până la capacitatea de a arde caloriile pe care le consumi, pe parcursul zilei. Cea mai bogată masă a zilei, ar trebui să fie, micul dejun și cea mai saracă ar trebui să fie cina, nu inver!

 

Alege scările în detrimentul liftului

Haide, doar oamenii leneși iau liftul. Prin alegerea scărilor vei crește de activitatea fizică, pe  care îl faci pe parcursul zilei. Acest lucru, în mod realist, mult mai multe calorii decât liftul.

 

Stabilește un obiectiv

Stabilește un scop în mintea, și lucrează intens pentru realizarea acestuia! Un truc bun, pentru acest lucru este să ai o agendă, și să-ți notezi obiectivele pe termen scur, mediu și lung. Făcând acest lucru, poți observa progresul, pe care îl faci, ceea ce va reprezenta totodată, o motivație substanțială pentru a continua.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s