Alimentele Care Te Pot Ajuta Sa Pari Mai Tanara

anti-aging

 

Deși, există foarte multe creme și tratamente care fac minuni pentru tenul tău ar trebui să încerci și câteva alimente care te pot ajuta să pari mai tânără. Vei fi uimită de efectele oferite de aceste alimente. Atenție, trebuie consumate timp de o perioadă mai îndelungată.

 

Apă de Cocos

Nu este de mirare cu apa de cocos este atât de îndrăgită de către vedetele din întreaga lume. Aceasta conține antioxidanți, amino acizi, enzime și vitamina C. Înlocuiește sucurile cu această băutură și vei putea savura gustul ușor dulce, care te va ajuta să îți păstrezi tenul fără riduri. O poți consuma fie simplă, fie în smoothie-uri și alte băuturi.

 

Ananas

Ananasul conține enzime care ajută digestia, precum și, diferite vitamine și minerale importante pentru pielea ta. În plus, în unele cazuri, în care vrei să slăbești, unii nutriționiști recomandă suplimente pe bază de ananas. acestea reducând senzația de foame. Încearcă ca în locul snacks-urile obișnuite să alegi ananasul. Este delicios, dar are puține calorii, așa că îl poți consuma chiar și seara.

 

Aloe Vera

Aloe Vera nu este perfectă doar pentru probleme ale tenului, ci și pentru afecțiuni gastrointestinale. De ce este acest lucru important? Ei bine, datorită proprietăților pe care le are, ajută organismul de detoxifiere și îmbunătățește sistemul imunitar, scade colesterolul și glicemiaa. În plus, poți aplica direct pe piele sucul de aloe vera pe rănile provocate de arsurile solare sau, pur și simplu, pe o tăietură. Cum o poți consuma? Bea sucul de la întreaga frunză de aloe vera dimineața, pe stomacul gol.

 

Fructele de Pădure

Fructele de pădure sunt pline de antioxidanți, care ajută la combaterea stresului. De ce este acesta un lucru important? Stresul, este unul dintre cei mai importanți factori, când vine vorba de îmbătrânirea prematură. Cum este aproape imposibil să nu te expui unor situații dificile, încearcă să compensezi printr-o dietă echilibrată. Asigură-te că la birou ai mereu aproape de tine, fructe de pădure, pentru momentele în care își dorești o gustare.

 

Ciupercile Reishi

În mod surpinzător, chiar și ciupercile te pot ajuta. Sunt cunoscute pentru proprietățile lor de îmbunătățire a sistemului imunitar, fiind importante și în lupta împotriva bolilor cardiovasculare, precum și a depresiei sau a bolilor de piele. Totodată, îți protejează corpul de factorii externi și practic pielea ta va fi ferită de efectul acestora. Este indicat să iei o linguriță în fiecare zi, fie în smoothi-uri, fie în ceai.

 

Proteine

Proteinele sunt foarte importante, deoarece, acestea ajută organismul să funcționeze corespunzător. Dacă alegi o dietă vegetariană, fii atentă la legumele pe care le consumi. Este indicat, să alegi tot felul de păstăi, spanac, sparanghel, precum și quinoa sau migdale.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s