Decolorarea Petelor Pigmentare

Lionesse-Party-Perfect-Makeup-Natural

 

După decenii întregi de expunerea la soare, aproape oricive va avea probleme legate de pigmentare, cum ar fi petele de vârstă sau pistruii. nu este întotdeauna  posibil să le eliminați complet, dar pot fi aproape întotdeauna decolorate, până în punctul ăn care devin invizibile, cu ajutorul cremelor de albire.

Aceste produse conțin ingrediente active, cum ar fi hidrochinonă sau acid kojic, care interacționează cu formarea pigmentului. Există pe piață o serie de produse care conțin acid kojic, ca sistem de depigmentare naturală a pielii. De obicei,  acidul kojic nu acționează la fel de eficient ca și hidrochinona.  Rețetele cu preparate concentrate de hidrochinonă (peste 2%) dau rezultate mai bune comparativ cu produsele eliberate fără prescripție medicală (până la 2%).

Pentru o obține cele mai bune rezultate, folosiți hidrochinonă cu recomandarea medicală, în combinație cu recomandare medicală, în combinație cu produsele care conțin acid Kojic. Folosiți-le zilnic sau de două ori, în funcție de toleranță,  și evitați soarele, altfel petele brune și cele datorate vârstei vor reapărea în cateva ore.

Persoanele cu piele neagră nu ar trebui să utilizeze cremele de depigmentare nu ar trebui să utilizeze cremele de depigmentare din cauza riscului apariției unor modificări dramatice ale culorii la locul de aplicare. Crema lasă pete dezagreabile, care sunt greu de mascat. Nu există o metodă sigură de a depigmenta pielea neagra.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s