”Himalaya Niloticus Crocodile Diamond Birkin 30” A Batut Un Nou Record De Vanzare

7e4199b5c2673fd5fb26b2351163ff98

 

 

O geantă Hermes, din colecția Birkin, din piele de crocodil, încrustată cu diamante, a bătut un nou record de vânzare, a unui accedoria de lux de acest gen, cu suma de 380,000 de dolari, a anunțat, miercuri, Christie”s, la Hong Kong. La finalul licitației, Himalaya Niloticus Crocodile Diamond Birkin 30, a fost adjudecată cu 2,94 milioane de dolari Hong Kong -380,000 de dolari americani – de către un cumpărător anonim, care a licitat telefonic, au precizat reprezentatii casei de licitații. Precedentul recod era deținut de către o altă geantă Hermes, adjudecată cu numai un an în urmă, pentru suma de 2,32 milioane de dolari Honk Kong, tot în cadrul unei vânzări organizată de către casa Christie”s.

Numai una sau două genți Himalaya Niloticus Crocodile Diamond Birkin 30 sunt create anual, ceea ce face ca acest accesoriu de lux să fie unul dintre cele mai râvnite din lume, precizează Christie”s. De asemenea, gențile de lux sunt considerate , în prezent, plasamente interesante de către investitori, ceea ce le-a ridicat cota.

Potrivit unuor zvonuri, care au început să circule recent, Hermes ar intenționa să nu mai fabrice modelul Himalaya Niloticus Crocodile Diamond Birkin 30, anul acesta, ,,ceea ce poate explica, în parte, creșterea cotei sale, în acest sezon”, a explicat, pentru AFP, Matthew Rubinger, șef al departamentului de genți și accesorii, în cadrul Christie”s.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s