Beneficiile Sexului Pentru Piele

IMG_20160810_101618_509

 

Fiecare dintre noi are, deja, o rutină pentru o piele frumoasă și curată. Avem grijă și la alimentație și la hidratare. Însă, poate nu știați, faptul că, pe lângă aceste obiceiuri de îngrijire mai avem unul, cel puțin la fel de eficace: sexul.

Când vine vorba despre frumusețe, dar mai ales de îngrijirea pielii, sexul poate face minuni, afirmă sexologii. Conform acestora, orgasmul este unul dintre cele mai sănătoase lucruri, pe care ni le putem oferi zilnic. În timpul sexului, circulația se îmbunătățește, îmbunătățind și aportul de oxigen. Astfel, pielea noastră elimină mai ușor toxinele, devenind mai strălucitoare și crește producția de colagen, prevenind apariția ridurilor.

 

Alte beneficii

Dacă te preocupă silueta, trebuie să știi că actul sexual ajută la arderea caloriilor și are beneficii pentru inimă și postură.

În cazul bărbaților, ejacularea frecventă reduce riscul de a suferi de cancer de prostată. Pentru femei, actul sexual poate însemna reglarea ciclului menstrual și fortificarea mușchilor pelvini, pentru a îmbunătăți controlul urinei.

Totodată, sexul ajută la prevenirea mai mulot boli și a fost  demonstrat că are beneficii în controlarea durerii.

Există și beneficii ale stării de bine. Sexul este una dintre cele mai bune terapii de relaxare și acționează un boost de energie. Hormonii care se eliberează în urma actului sexual își cresc starea de spirit și îți scat tensiunea arterială, ajutându-te să dormi mai bine.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s