La Ce Ora Trebuie Sa Postezi Pe Instagram, Pentru Ca Poza Sa Aiba Succes

f227b6889c6f2691606f27f1b2fd42f8

 

O poză reușită pe Instagram necesită multă muncă și imaginație. Trebuie să avem o lumină perfectă, să fotografiem din unghiul perfect și, nu în ultimul rând, să avem pregătită o listă de hastag-uri, gata să fie folosită, în orice moment, relatează publicația ,,Independent”. Însă, uneori, chiar si cea mai bună fotografie, poate fi ruinată de un timing prost.  Din fericire, pentru noi, cercetătorii s-au gândit și la acest aspect, și au descoperit care este cea mai bună perioadă pentru a posta o fotografie, pe celebra retea de socializare.

Astfel, analizând datele a peste 1.2 milioane de postări, pagina Hooper HQ, a aflat, faptul că, cel mai bine este să postezi între 18:00 și 19:30 în timpul săptămânii, și la ora 11:00 dimineața în weekend.

Motivul, pentru aceasta concluzie este simplu. În acea perioadă, pe reteaua de socializare, se află mai multe persoane, care vor vedea postarea și vor interacționa cu ea.

De asemenea, cercetările nu s-au oprit aici. Datele analizate de către cercetători au mai arătat, faptul că, anumite filtre ajută o postare să aibă un succes garantat. Astfel că, Gingham, nu doar ca este cel mai popular filtru, dar atrage cele mai multe like-uri. Pe locul doi se situează Clarendon.  Totodată, contează si ce fotografiezi. Potrivit Hopper HW, imaginile care se bazează pe experiența personală, precum scăderea în greutate sau călătoriile pe care le faci, strâng cu 22% mai multe comentarii și like-uri. După experiențele personale,  fotografiile cu animale generează interacțiune, urmate de cele cu apusuri și plaje.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s