Amprenta Zilei De Nastere – Cum Iti Influenteaza Personalitatea Ziua In Care Te-Ai Nascut

kalorienverbrauch-joggen-gesund-abnehmen-mit-dem-hund

Crezi ca este vreo legătură între ziua în care te-ai născut și modul tău de a fi? Iată ce amprentă își lasă data nașterii asupra caracterului.

Cei născutți în zilele de 1,6,11, 16, 21, 26, 31 – Tipologia A1 – Curgere și apă

Dintre toate tipologiile, aomenii A1 sunt cei care au viziunea cea mai caldă și mai frumoasă asupra a iubirii. Pentru ei însiși, întregul lor destin, se rezumă  la ,,a iubi”, iar dacă nu reusesc acest lucru se simt nefericiți, neîmpliniți, trăind cu sentimentul că nu și-au atins menirea în viață. Au o natură prietenoasă și adoră să trăiască în mijlocul celorlalți, încurajați de viață, de tumult, de agitație și de complicații. Sunt precum apa…dinamici, plini de viață, agili, se strecoară prin stânci și oameni și în ciuda obstacolelor reușesc cumva să iasă la suprafață. Sunt însă și chimbări, iar uneori, în ciuda unor calități remarcabile, prea umili,  modești și sensibili la gesturile și cuvintele celor din jur.

Cei născuți în zilele de 2,7, 12, 17, 22, 27 – Tipologia B2 – Foc și visuri

Oamenii B2 au visuri înalte, așteptăti și cerințe de proporții cosmice de la însiși, iar viața lor întreaga se construiește în jurul împlinirii ambițiilor și dorințelor lor secrete. S-au născut să descopere noi orizonturi, să transforme în totalitate, să ardă, să consume, să nu se lase modelați și să nu își lase spiritul să se stingă. Sunt perfecționiști înnăscuți și atunci când vine vorba de ceea ce-și doresc rareori fac lucrurile pe jumătate. Este foarte posibil ca de-a lungul vieții să dezvolte tendința spre egoism, malițiozitate, insensibilitate și să emită exigente prea mari de la partenerul de viață.

Cei născuți în zilele de 3, 8, 13, 18, 23, 28 – Tipologia C3 – Aer și libertate

Oamenii C3 sunt născuți să fie liberi, să-și exprime sentimentele, să spună deschis ceea ce gândesc, să circule după bunul plac, să călătorească, să cunoască, să experimenteze după legile propriului arbitru, să transmită mai departe cunoștiințele pe care le dețin. Oamenii C3 sunt totodată extrem de pasionali și impulsivi și pot deveni dependenți de cei pe care îl iubesc, având tendința de a-i sufoca, de a-i absorbi spiritual. Sunt făcuți să simtă, să vadă, să guste, să se delecteze cu to cee este mai frumos pe lumea aceasta, să experimenteze senzații și emoții supreme. Cu greu pot fi egalați de un loc, însă dacă își găsesc aici rosul, după lungi peregrinări, se întorc de bună voie la ceea ce au lasat în urmă.

Cei născuți în zilele de 4,9,14,19,24,29 – Tipologia D4 – Pământ și stabilitate

Oamenii D4 sunt precum pământul – consistenți, vitali, esențiali pentru existența celorlalți, stabili, exercitând un magnetism aparte, toleranți până la extreme, cu o minte ascuțită și pătrunzătoare. Sunt oameni practici, calmi, pacifiști, echilibrați, cu un sistem al judecății și al rațiunii foarte bine dezvoltat, stăpânindu-și emoțiile li exteriorizându-le doar în fața acelor persoane pe care le consideră a avea o afinitate cu ei. Cred în prietenie, în stabilitatea ei și o plasează adesea asupra tuturor celorlalte relații interumane. Sunt însă adesea greoi, prea cerebrali, lipsiți de spontaneitate, luând deciziile cu mintea și mai puțin cu sufletul.

Cei născuți în zilele de 5,10, 15, 20, 25, 30 – Tipologia E5 – Lemn și comunicare

Oamenii E5 sunt neprefăcuți, sinceri până aproape de naivitate și cred cu adevărat în existența unei taturi pozitive în fiecare din oameni. Vor fi foarte îndrăgiți, tocmai din cauza dragălășeniei și a naivității lor. Dar pentru că așteaptă mult de la ceilalți, poate prea mult, se vor lovi de mai multe dezămăgiri de-a lungul periplului lor existențial. Experiența este cea care îi poate învăța să fie mai critici, mai puțin sensibili, mai puțin modelați de dorințele celor din jur. Nu-și pierd, însă, puritatea sufletească și, cu oarecare efort, vor reuși să-și păstreze neschimbată și bunătatea interioară. Se tem de viață  în sine pe care o percep prea scurtă, prea fragilă, prea neprevăzută pentru a realiza tot ceea ce își doresc.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s