Alimente Eficiente Împotriva Celulitei

isolated-woman-body-bronzer

 

Se apropie vara, începem lupta împotriva celulitei? Respectarea unui program regulat de sport, evitarea alocoolului si a fast food-ului,  renunțarea la dulciuri, sunt esențiale pentru a scăpa de aspectul inestetic al celulitei. Pe langă, toate aceste aspecte, este bine de știut, faptul că, anumite alimente, fac minuni în lupta cu celulita. Următoarele alimente, nu trebuie sa lipsească din dieta ta zilnică:

 

Broccoli

Considerat aliment minune, datorită valorii nutriționale pe care o are, broccoli are un conținut bogat în vitamine, minerale și este sărac în calorii, astfel încât, îl poți introduce în meniu. Pe lângă acești nutrienți, broccoli mai conține o substanță care stimulează producția colagenului, împiedicând astfel apariția celuluitei sau îmbunătățește aspectul pielii în cazul în care deja a fost afectată.

 

Ceaiul verde

Ceaiul verde accelerează metabolismul, împiedică absorbția grăsimilor și reglează nivelul glicemiei, iar teobromina din conținutul său are efect direct asupra celulitei, stimulând arederea grăsimilor.

 

Portocalele

Bogate în vitamina C, acestea sunt un element indispensabil pentru  sănătatea întregului organism, corectând și dezechilibrele care se produc în corp și care favorizează apariția celulitei.

 

Sparanghelul

Acesta se situează printre legumele de top cu efecte spectaculoase asupra sănătății. Având un efect detoxifiant, sparanghelul îmbunătățește circulația sângelui, eliminând toxinele din corp și îmbunătăâind aspectul pielii afectate de celulită.

 

Peștele bogat în grăsimi

Somonul și macroul conțin acizi grași omega -3, adică acele grăsimi bune care au un efect spectaculos asupra pielii, îmbunătățind aspectul pielii afectate de celulită. Acești acizi grași  omega – 3 ajută corpul să metabolizeze mai bine grăsimile, inclusiv pe cele care determină apariția celulitei.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s