Cristiano Ronaldo Poate Fi Inchiriat Pentru Suma De 1.1 Milioane De Euro

cristiano_ronaldo_svenduto_dal_real_madrid

 

 

Potrivit dezvăluitilor din Footbal Leaks: The Dirty Business of Fotball, compania care îl reprezintă pe Ronaldo, îl poate împrumuta pe atacantul portughez, pentru patru ore și jumătate, timp în care acesta va da autografe, va face poze și poate să fie, pentru o zi, imaginea unui produs al clientului.

Până în prezent, era cunoscut, faptul că, portughezul poate să facă doar reclame, însă, conform unei dezvăluiri, pentru aproximativ 1.1 milioane de euro Cristiano Ronaldo poate veni la o cafea, poate oferi live-uri pe site-uri de socializare ale ,,cumpărătorului”, dar si pe conturile sale, se poate poza și oferi autografe, toate într-un timp limitat: 4 ore si jumătate.

 

Această activitate îi aduce celebrului fotbalist un venit important, 500.000 de euro – suma care îi rămâne acestuia după ce își plătește către clubul Real Madrid, procentul din direpturile de imagine – pe săptămână .

În carte este scris, faptul că, în anul 2013, o companie din Arabia Saudită, a plătit onorariul cerut companiei lui Ronaldo, Multisports & Image Management. Pentru suma dată, arabii au făcut un photo-shooting cu Ronaldo, au primit două postări ale spuerstarului portughez pe conturile de socializare și 5 tricouri cu autografele sale. Mai mult, Cristiano Ronaldo, a fost pentru o singură zi imaginea companiei din Arabia Saudita.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s