Cat De Benefic Este Trezitul La 5 Dimineata? CEO-Ul Apple, Tim Cook, Se Trezeste La 3.45 Am, Editorul Vogue, Anna Wintour Se Da Jos Din Pat Ca Sa Joace Tenis La 5.45 Am

article-2620593-1D96D23500000578-56_634x813

CEO-ul Apple, Tim Cook, se trezește la 3.45 am, editorul Vogue, Anna Wintour, se dă jos din pat ca să joace tenis la 5.45 am, iar Richard Branson la aceeași ora, în timp ce CEO-ul Starbucks, Howard Schultz, se trezeste la 4.30 am.

Oamenii de succes, în general, se trezesc foarte devrem, deci care sunt beneficiile trezitului la 5 am? Ce ne transmit oamenii de succes?

Ai Timp Sa Faci Exerciții Fizice

Dacă te trezești cu două ore înainte de ora la care te trezești în mod normal, ai mai mult timp, pentru a face lucruri, pe care în mod obișnuit nu apuci să le faci, din diverse motive, în special din lipă de timp. În cele câteva ori înainte de a-ți începe ziua obișnuită, poti să faci exerciții fizice, ceea ce foarte bine pentru sănătate, aspect fizic și bună dispoziție în general.

Ai Timp Să Faci Sarcini Prin Casă

Deși, în mod normal, oamenii mai amână din sarcinile zilnice din cauza oboselii sau a lipsei de  dispoziție, ei  bine, dacă te trezești foarte devreme, câștigi câteva ore pentru a pune la punct tot ceea ce ai omis în zilele precedenteȘ poti pune niște haine la spălat, poți găti ceva rapid, poti face ordine prin casă și așa mai departe.

Iți Va Fi Foame În Mod Normal

Având în vedere că te trezești mai devreme decât de obicei, și orele la care iei mesele se vor deregla. Deci, dacă servești micul dejun la orele 6-7, automat ți se va face foame mai devreme pe parcursul zilei.

S-Ar Putea Să Fie Nevoie Să Amâni Ieșirile De După-Amiază

orele la care ieși, în mod normal, s-ar putea decala și ele, întrucât trezitul de dimineață aduci cu sine oboseala mai devreme. În plus, dacă vrei ca a doua zi să te trezești tot în jurul orei 5 am, nu poti sta treaz mai târziu de ora 23.

Vei Arată Mai Bine

Dacă te apuci de exerciții fizice te vei simți din ce în ce mai bine, iar acest lucru se va observa și în aspectul tău fizic.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s