Trucuri Pentru A Evita Imbatranirea Prematura

جراحی-پلاستیک

Cu toate îmbătrânim, cel puțin din punct de vedere fizic. Chiar dacă nu putem impiedica apariția semnelor de bătrânețe, cel puțin ne putem asigura că nu vor apărea mai devreme decât este cazul.

Multe dintre semnele premature de îmbătrânire apar datorită stilului nostrum de viață. Ce poți face pentru a evita îmbătrânirea prematură a pielii:

Limitează Expunerea La Soare

Chiar daca avem nevoie de expunere neprotejată la soare pentru a facilita producerea vitaminei D, este important să evităm expunerea prelungită. Dermatologii susțin toți într-un glas, faptul că soarele în exces reprezintă o cauză majoră a îmbătrânirii premature a pielii. Chiar dacă este înnorat afară și chiar dacă stai în spații închise, este de preferat să folosești o crema sau un fond de ten cu protective solară. Razele UV trec chiar și prin sticlă.

Renunțați La Fumat

O altă cauză majoră a îmbătrânirii premature a tenului este fumatul. Poți recunoaște, în orice moment, o persoană care fumează, după ridurile din jurul gurii. Dacă femeile ar putea vedea, cum vor arăta la 40 de ani, din cauza fumatului, în mod sigur ar renunța a doua zi.

Nu Renunța La Somn

Nu degeaba se spune ,,somn de frumusețe”. In timpul somnului, întreg organismal se regenerează. Așa că, gândește-te de două ori înainte de a renunța la câteva ore de somn. Poziția este, de asemenea, importantă, pentru a evita apariția ridurilor. Așa că, încearcă să dormi pe spate și evită contactul feței cu perna.

Nu Își Neglija Mâinile Și Gâtul

Vedetele care au apelat la operatii estetice sau la peelinguri chimice, arată, de obicei, mult mai tinere, decât ar trebui pentru vârsta lor. Însă, ce le trădează sunt mâinile și gâtul. Dacă vrei să arăți tânără pentru cât mai mult timp, concentrează-te nu numai pe îngrijirea feței, ci și pe îngrijirea mâinilor și a gâtului. Folosește creme cu factor de protective și hidratează-te intens.

Consuma Anitioxidanti

Corpul nostrum are nevoie de antioxidanți, la fel de mult, cum are nevoie de somn. Dacă nu ai o dietă bogată în antioxidanti, care să neutralizeze radicalii liberi, atunci, așteaptă-te să vezi acesta și pe tenul tău. Consumă multe legume, fructe sau alune.

Mișcări Repetitive

Te încrunți când ești concentrate, te freci des la ochi sau bei lichidele cu paiul? Toate aceste gesture repetitive cauzează apariția ridurilor. Conștientizează-le li evită-le pe viitor.

Demachierea Este Esențiala

Poate că ți se întâmplî sa renunți cât mai des, să te mai demachiezi seara, pentru că ești prea obosită. Sau poate crezi, faptul că, dacă nu ai avut machiaj nu mai este nevoie să iți cureți fața. Gândește-te, însă, câ durează doar câteva minute tot procesul și că dacă nu faci asta, porii tăi vor arăta din ce in ce mai încărcați. Merită să riști? Eu, spun că nu!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s