Un Restaurant Din New Yotk Ofera Clientilor Un Meniu Dedicat Fructului Avocado

avocado

Bogat in grasimi sanatoase, vitamine si minerale, avocado a devenit in ultima vreme unul dintre alimentele preferate in Statele Unite, iar acest lucru i-a oferit o idee de afacere unui italian care, impreuna cu doi compatrioti, a transformat succesul acestui fruct verde intr-un concept de restaurant mai putin obisnuit, in New York. Tot ce se afla in meniul restaurantului Avocaderia, inclusiv bauturile, contin avocado. Astfel, clientii se pot bucura de acest fruct pe paine prajita, intr-o salata, amestecatvin smoothie-uri sau intr-un con se inghetata.

Majoritatea europenilor, in special din Italia,nu consuma, in mod regulat, avocado, sustine cofondatorul restaurantului, Francesco Branchetti.

De asemenea, sustinatorii alimentatiei sanatoase promoveaza grasimile nesaturate pentru rolul lor benefic asupra organismului, iar fructul de avocado este unul dintre cele mai bune si mai laudate in acest sens si extrem de popular in prezent in Statele Unite.

Potrivit unui raport publicat in Washington Post,consumul acestui fruct, importat din sudul Mexicului, a crescut debpeste doua ori in Statele Unite ale Americii, intre anii 2005 si 2015. Chipsurile tortilla servite cu guacamole se afla de multa vreme in meniul tip snack food din aceasta tara, insa, mai nou avocado este inclus din ce in ce in mai multe salate si senvisuri.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s