Sare De Mare Pentru O Piele Sanatoasa

34

 

Timp de mii de ani, oamenii s-au îmbăiat în apele foarte sărate ale Mării Moartă pentru a-şi trata diferite afecțiuni. Cu toate că apele Mării Moarte nu pot face minuni, nu există nicio îndoialā că baia în apă sărată reprezintă o cale excelentă de a vă umezi pielea uscată.

Chiar cazurile severe de psoriazis pot cateodata  să fie tratate prin înbăieri repetate în apă în care s-a adăugat sare de mare. Nu este  clar daca acest lucru este realizat de mineralele din sarea de mare sau de sarea in sine, dar nu există nicio îndoială că sarea  este un exfoliant natural eficient.

Atunci când problema este pielea uscată, frecționarea  cu sare reprezintă de obicei o solutie foarte potrivită. Faceți o pastă din aproximativ o cană de sare se mare şi suficientă glicerină – poate fi cumpărată din farmacii – pentru ca sarea să poată fi aplicată. După duş, cât pielea  este încă umedă , frecționați amestecul dumneavoastră direct cu mâna sau cu un burete natural. Dupa ce clătiți sarea de pe piele şi vă uscați, veți rămâne  surprins se cât de moale se va simți pielea.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s