Gianni Infantino: Arbitrajul Video Va Fi Folosit La Cupa Mondiala 2018

 691159

,,Arbitrajul video va fi folosit” la Cupa Mondiala 2018, din Rusia, a afirmat, miercuri, presedintele FIFA, Gianni Infantino, la al 67-lea Congres al Confederatiei Sud-Americane de Fotbal(CONMEBOL),la Santiago de Chile. ,,Vom folosi arbitrajul video la Mondialul 2018,fiindca, pana acum, avem doar raspunsuri pozitive”, a declarat elvetianul. ,,Nu este posibil, faptul ca, in 2017, cand toata lumea, pe stadion sau acasa, vede,in cateva secunde, daca arbitrul a comis, sau nu, o greseala, singurul care nu stie sa fie, tocmai, arbitrul”, a explicat Infatino.

Testat recent, la Mondialul Cluburilor, din Japonia, in decembrie, sau la amicalul Franta- Spania,pe 28 martie, arbitrajul video, care initial, nu fusese luat in calcul pentru Cupa Mondiala 2018, face obiectul a numeroase discutii de mai multe luni.

Asistenta video a fost testata, pentru prima oara, intr-un meci, amical international, pe 1 septembrie 2016, cu ocazia meciului Italia – Franta.

De asemenea, mai multe  federatii au experimentat,pana acum tehnologia video, iar acesteteste nu I – au redus la tacere pe critici.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s