Louis Vuitton Si Jeff Koons Lanseaza O Colectie De Genti Inspirata Din Panze Celebre

louis-vuitton-keepall-50-masters-lv-x-koons--M43347_PM2_Frontview

 

Celebra casa de lux franceza Louis Vuitton a lansat, marti, in colaborare cu artistul american Jeff Koons, o colectie inspirata din panze célèbre,  precum ,,Gioconda” lui Leonardo da Vinci, pentru a moderniza imaginea cunoscutelor genti. Tabloul ,,Vanatoarea tigrului” de Rubens, ,,Fata cu cainele” de Fragonard, ,,Lan de grau cu chiparosi”, de Van Gogh, si ,,Marte, Venus si Cupidon”, de Titian completeaza o initiative care se bucura de autorizatia pinacotecilor care gazduiesc aceste copodopere, precum muzeul Luvru.

Aceste cinci panze au fost, déjà, reinterpretate de catre Koons, in seria sa ,,Gazing Ball”, prezentata la galleria Gagosian, din New York, in noiembrie 2015.

Michael Burke, presedintele casei Louis Vuitton, a declarat ziarului ,,Le Fiagro”, faptul ca, aceasta serie va provoca o dezbatere despre marii maestri si va arata cum canoanele frumusetii sunt influentate de catre ,, o lunga ista de artisti”.

Modelele aceste colectii ,,Masters”, prezentata, marti,va fi pusa la dispozitia publicului incepand cu 28 aprilie si va costa,de

exemplu modelului Speedy,aproximativ 2.100 de euro.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s