Esti Stanjenita Ca Ai Coatele Uscate Si Zgruturoase? Nu Trebuie Decat Sa Le Acorzi Putina Atentie.

1920x1080-blonde_women_rosie_huntingtonwhiteley_sensual_gaze_model_arms_up_celebrity_face-23752

Dintotdeauna stii ca este absolut necesar sa-ti ingrijesti coatele in fiecare zi, macar o data. Cu toate acestea, de cele mai multe ori te grabesti si uiti sa o faci. Dar acum ai nevoie de o solutie de urgenta! Coatele tale sunt cam neingrijite. Iti oferim patru solutii rapide:

Inmuiere

Pentru ca ne tot sprijinim in coate, pielea lor este extrem de solicitata. Este absolut normal, in aceste conditii, ca ea sa fie mai ingrosata. Nu de alta, dar e nevoie sa produca mai multe celule pentru a se proteja. Cu timpul, ele se acumuleaza si, daca nu sunt ingrijite, se usuca si se crapa. Solutia este simpla: pune cateva picaturi de ulei hidratant in apa de baie in fiecare zi, si coatele tale isi vor redobandi elasticitatea si supletea.

Hranirea

Acest mic truc, folosit pe vremea bunicilor noastre, are darul de a netezi coatele aspre. Taie prin urmare o lamaie in doua jumatati. Toarna cateva picaturi de ulei de masline pe fiecare jumatate si infige-ti coatele in ele timp de zece minute. Efectul este garantat!

 

Exfolierea

O data sau de doua ori pe saptamana este necesar un gomaj pentru a indeparta de coate celulele moarte raspunzatoare de ingrosarea si asprirea pielii. Poti opta, la alegere, pentru o crema exfolianta pentru corp, piatra ponce sau o lingurita cu sare de masa extrafina. Dupa ce ai terminat dusul si pielea este suficient de moale, aplica cremaexfolianta sau freaca  usor coatele cu piatra ponce sau cu un pumn de sare. Nu exagera ca te ranesti!

 

Hidratare

De fiecare data dupa ce ai terminat una din procedurile mai sus mentionate, pielea de pe coate trebuie obligatoriu sa fie hidratata in profunzime. Ideale sunt cremele hidratante si hranitoare pe baza de fructe sau de acid salicilic, care au darul de a conferi suplete pielii. Sunt bune si cremele care contin glicerina, pentru ca sunt foarte hidratante. La sfarsit, rasfata-ti coatele cu un masaj usor.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s