Gucci Isi Va Prezenta Colectia De Moda Intr-O Galerie A Palatului Pitti Din Florenta

 gucci-cruise-2012-karmen-pedaru-by-mert-marcus2

Casa de moda Gucci va prezenta, pe 29 mai, colectia sa pentru2018, la Galleria Palatina a Palatului Pitti, din Florenta, un spatiu privilegiat, care nu a mai gazduit, niciodata, o prezentare de moda. Astfel,  Gucci, isi va prezenta colectia pentru anul viitor,intr-unul din cele mai frumoase palate din Florenta, dupa ce autoritatile elene, au respins cererea celebrei case de moda, pentru a organiza prezentarea de moda, pe Acropola din Atena.  Anuntul prezentarii,din 29 mai, la Galeria din Palatul Pitti, a fost facut de catre presedintele delegat al Gucci, Marco Bizzari.

Gucci va inchiria acest spatiu pentru aproximativ 200.000 de euro, suma care se va adauga, celor 2 milioane de euro, pe care  casa de moda, ii va destina restaurarii Gradinilor din Bobli, cei 45.000 metri de spatiu verde care aparin Palatului Pitti, din Florenta.

Palatul din Floenta va permite, astfel iubitorior modei sa admire colectia intr-un spatiufara egal, avand, in vedere faptul ca este pentru prima data cand o astfel de galerie gazduieste o prezentare de moda.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s