Casa Alba Da Publicitatii Primul Portret Oficial Al Primei Doamne Melania Trump

 gallery-1491237193-hbz-melania-trump-portrait

Casa Alba a dat publicitatii, luni, primul portret oficial al Primei Doamne Melania Trump. Fotografia, realizata la Casa Alba, o infatiseaza pe aceasta in mantou si esearfa negre,cu bratele incrutisate, in fata unei ferestre. ,, Sunt onorata si indeplinesc rolul  de Prima Doamna, si astept ne nerabdare si ma pun in sluja poporului american”, a declarat Melania Trump, intr-un comunicat al Casei Albe. 

Imaginea a fost postata si pe contul oficial de Twitter al Casei Albe, ,,FLOTUS”, fiind redistribuita de aproape 6.000 de ori, pe parcursul a cinci ore, si apreciata cu 29.000 de like-uri, dar si cu peste 3.500 de comentarii, care aususcitat o veritabila dezbatere.

Melania Trump isi va concentra activitatea, la  Casa Alba, pe combaterea intimidarii in mediul online, dar este interesata si deproblemele copiilor si alte femeilor, potrivit unui profil dar publicitatii pe site-ul Casei Albe.

In luna martie,  fostul manechin a participalt la mai multe evenimente care celebrau femeile, inclusiv reuniunea unei comisii pentru sustinerea drepturilor femeii, fiind si persoana care a inmanat premiile internationale ale Departamentului de Stat pentru  femei.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s