Cum Influenteaza Stilul De Viata Aspectul Pielii

 

2B0FE7D500000578-3183826-image-a-7_1438602192649

Aspectul pielii conteaza. Pe langa faptul ca este cel mai extins organ al corpului, pielea ne ofera oimagine in lume. Daca este sanatoasa, radiaza de frumusete. Modul in care ne petrecem timpul, alimentele pe care le consumam, numarul orelor dormite influenteaza intr-o mare masura aspectul pielii noastre.

Cum putem beneficia de un aspect placut al pielii?

Foarte multe solutii,  dintre cele legate de stilul nostru de viata,  ne sunt la indemana, in efortul de a beneficia de un aspect placut al pielii.

Verificarea dietei

Un aport mai mare de vitamina C, alaturi de o cantitate mica de grasimi si carbohidrati  sunt asociate aspectului placut al pielii. Schimbarea dietei ar aduce imbunatatiri semnificative, in acest sens. Consumati mai mult peste, fructe si legume.

Solicitati fiecare pare a corpului

Faceti cat mai mult sport, astfel incat, sa activati fiecare parte a corpului. Exercitiile fizice imbunatatesc circulatia sangelui si contribuie  la eliminarea toxinelor din piele.

Somn suficient

Nu neglijati minimul de ore de somn recomandate in fiecare noapte. De asemenea, este foarte importat si modul in care dormiti. Pentru a evita iritatiile pielii,incercati sa dormiti cu fata in sus, astfel incat, sa diminuati contactul cu perna.

Expunerea la soare

90% dintre problemele asociate pielii sunt cauzate de expunerea la soare, culminand cu cancerul de piele. Protejati-va pielea purtand,intotdeauna, cu dumneavoastra crème  dedicate acestor  probleme.

Evitati cafeaua

Evitati cafeaua deoarece deshidrateaza pielea.

Evitati bauturile alcoolice

Acestea deshidrateaza pieleasi cauzeaza dilatari   ale vaselor de sange, care se rasfrang asupra  fetei prin aparitia unor pete rosii.

Curatati foarte bine pielea in fiecare zi

Zilnic pielea esteexpusa poluarii cu fumde tigara, noxe, etc.indepartati,in fiecarea seara, pielea moartacu ajutorul  produselor speciale de curatare a  fetei.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s