Jennifer Lopez Data In Judecata Pentru Ca Nu A Respectat Un Contract De Publicitate

 

Jennifer Lopez a primit,gratuit, peste 40 de hoverboard-uri, pentru ea si dansatorii ei, pentru un show din Las Vegas, in valoare de peste 50.000 de dolari, in schimbul unor postari promotionale pe retelele de socializare. Insa, superstarul nu a respectat intelegerea, iar producatorul a dat-o in judecata, relateaza site-ul TMZ.

78b5bfec1f05e3f7abd3fda77997348f

Sidekick GroupCorp sustine, faptul ca, a trimis 42 de hoverboard-uri, pe care Lopez si dansatorii ei sa la foloseasca in show-ul ei ,,All I Have”, care a avut loc la Planet Hollywood, Las Vegas. Compania nu a cerut bani cand s-a semna contractul, dar a solicitat, in schimb, altceva, si anume publicitate.

Potrivit plangerii  depuse in instanta de catre producator. Jennifer Lopez, trebuia sa posteze materiale promotionale pe Instagram si Twitter, pentru Sidekick, o data la trei luni. Producatorul sustine, faptul ca, vedeta a postat o singura data, un astfel de material promotional, dupa care l-a sters. Compania doreste sa-si recupereze, in instanta, pretul produselor personalizate, de54.390 de dolari, plus o suma suplimentara,relateaa TMS. 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s