Federatia Romana De Fotbala Dat In Judecata Suporterii Care Au Produs Incidente La Meciul Oficial Cu Polonia Din Preliminariile Cupei Mondiale 2018

 echipa-nationala-1

Comitetul Executiv al FRF care a avut loc joc, a aprobat cu majoritate de voturi,si o abtinere din partea lui Florin Prunea, constituirea ca parte civila a FRF impotriva persoanelor care au produs incidentelede la meciul Romania – Polonia. Urmeaza ca suma, cu care FRF se  constituie parte civila sa fie alcatuita din sumele cu care FRF a fost sanctionata de catre autoritati competente (Comisia de Disciplina si Etica a FIFA si Jandarmeria Romana), la care urmeaza sa se adauge contravaloarea biletelor nevandute, ca urmare a organizarii jocului pe un stadion cu o capacitate mai mica, precum si diferenta de cost dintre organizarea jocului la Cluj – Napoca si nu la Bucuresti.

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu, a declarat: ,,Politia si Parchetu ne-au trimis adrese pentru a ne constitui parte civila, in urma incidentelor de la Romania – Polonia, unde am fost prejudiciati, am primit sanctiuni atat din partea Jandarmeriei, de 43.000 lei, cat si de la FIFA, 98.000 de franci elvetieni. Pe langa aceste sanctiuni, exista si prejudicii care tin de mutarea meciului la Cluj Napoca, costuri de relocare, numarul de bilete mai mare pe care l-am fi putut vinde daca jucam pe Arena Nationala. Sifirma de paza va trebui sa suporte o parte dintre aceste cheltuieli. Stiti bine ca am decis ca profitul de la toate partidele Romaniei din aceste preliminarii sa fie investit in proiecte pentru copii si juniori, votate de fani pe site-ul Federatiei. Dorim sa acoperim aceste sume, pentru ca, anumite gesturi incontiente ale unor fani au luat practic acest eventual profit dinspre proiectele  de dezvoltare si nu e normal”.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s