Simona Halep S-A Calificat In Turul Al Treilea La Miami Open

Simona Halep

 

Simona Halep, a treia favorita, s-a calificat, vineri, in runda a treia a turneului WTA de la Miami (Florida), dotat cu premii totale de 6.993.450 dolari, dupa ce a invins-o, in trei seturi, cu6/4, 2/6, 6/3, pe Naomi Osaka.

Halep a obtinut victoria dupa  o ora si 53 de minute de joc efectiv, intr-un meci intrerupt de doua ori de ploaie.

 

Osaka a inceput cu dreptul setul a doilea, castigand-si serviciul, dupa care meciul a fost intrerupt aproximativ zece minute din cauza ploii. La reluarea meciului, Simona Halep,a fost de nerecunoscut, fiint extrem de nervoasa, iar greselile acesteia au venit una dupa alta pe banda rulanta. Scorul a ajuns la4/0 pentru Osaka, dupa care jucatoarea noastra a avut o adevarata rabufnire de orgoliu,concretizata in doua ghemuri cosecutive, dar nipona a dus scorul la5/2, castigand setul cu 6/2, pe serviciul Simonei Halep, in ciuda faptului ca aceasta avusese o consultare cu antrenorul Darren Cahill.

Halep a reusit sa se calmeze si, desi, a pierdut la zero ghemul inaugural al setului decisiv, areusit sa egaleze, iar apoi sa preia conducerea dupa un breakvenit la a patra sansa a romancei in ghem. Halep s-a desprins la 3/1, dar nu a reusit sa isi pastreze avantajul, iar Osaka a egalat, 3/3 gratie unei duble greseli a romancei, in momentul decis. Simona a reusit sa treaca din nou la conducere, cu un break la zero, insa jocul a fost intrerupt de catre o noua rafala de ploaie. Dupa jumatate de ora, la reluarea jocului, scenariul de la prima intrerupere nu s-a mai repetat, iar Simona Halep s-a desprins la 5/3.  Constanteanca a incheiat conturile la a doua minge de meci, pe care a avut-o cu 6/3.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s