Reprezentantii Clubului Sportiv Dinamo Si Cei Ai Asociatiei Club Sportiv Fotbal Club Dinamo Bucuresti Continua Demersurie Pentru Realizarea Prin C.N.I. A Obiecivului De Investitii ,,Complexul Sportiv Dinamo – Stadion Central”

 noul stadion dinamo

Reprezentantii CS Dinamo si cei ai ACS Dinamo s-au intalnit cu administratorii judiciari si administratorul special al ACS FC Dinamo Bucuresti, persoane desemnate in procedura insolventei, si au convenit asupra demersurilor legale, care urmeaza a fi intreprinse, in continuare, la nivelul celor doua entitatii, in vederea eliberarii de sarcini si transmiterii catre Compania Nationala de Investitii a suprafetelor, pe care urmeaza sa se construiasca noul stadion, se arata in comunicatul remis de catre CS Dinamo si ACS FC Dinamo.

 

Bucurestiul se afla printre cele 13 orase gazda ale Campionatului de Fotbal 2020, pe Arena Nationala urmand a se disputa patru partide de la turneul fina. Cele patru stadioane trebui reconstituite pentru a le folosi la antrenamentele echipelor aflate in competitie.

 

Dintre cele patru stadioane aflate in programul de reconstructie, in vederea organizarii Euro 2020, Arena Arcul de Trium, este in faza cea mai avansata, urmand sa inceapa lucrarile in vara acestui an. Arenele Steauasi Rapid se afla in faza de obtinere a autoricatilor de construire.

Conform planului intocmit de catre Compania Nationala de Investitii, cele patru stadioane vor fi incadrate la finalul reconstructiei in categoria a IV-aUEFA, dupa cum urmeaza: Dinamo 20-25.000 de locuri, Steaua- pana la 30.000 de locuri, Rapid – 15-20.000 de locuri si Arcul de Trium – 8.000 de locuri.

Conform estimarilor, suma totala pentru reconstructia celor patru arene se va ridica la aproximativ 105 milioane de euro.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s