Fetele Sunt Asteptate La Fotbal: Actiuni De Selectie Pentru Echipa Nationala Under 15

 

 1_ArenaNationala

Federatia Romana de Fotbal in colaborare cu Asociatiile Judetene de Fotbal din judetele Maramures, Brasov, Suceava, Covasna, Prahova, Arges, Bistrita si Iasi, a organizat mai multe trail-uri delicate fetelor, care vor sa faca parte din echipa nationala U15 de fotbal a Romaniei.

Prima selectia a avut loc pe 10 si 11 martie la Iasi, acolo unde s-au inscris 17 fete nascute in anii 2003, 2004  si 2005. La actiune a participat Irina Giurgiu (departamentul Gow al Federatiei Romane de Fotbal) si Adrian Ambrosie, antrenor a echipei U17 a Romaniei, informeaza site-un oficial al Federatiei Romane de Fotabl.

Al doilea trial a avut loc in zilele 18si 19 martie, la Cluj, acolo unde au participat 24 de fete, la care, de asemenea, a participat Irina Giurgiu, alaturi de Mirel Albon, selectionerul echipei nationale de fete si de Alin Cioban, presedintele Comisiei Centrale pentru Fotbal Feminin si membru in Comitetul Executiv al FRF, dar si mai multi antrenori de la formatia Olimpia Cluj.

Urmatoarea actiune de selectie va fi in Bucuresti, duminica, 26 martie, la terenul sintetic din cadrul Complexului Arena Nationla. Ultima locatie va fi la Timisoara, luna viitoae, pe 2 si 3 aprilie. In total, la cele patru actiuni de selectie s-au inscris 107 fete.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s