Shakira A Refuzat Invitatia La Nunta Lui Lionel Messi

 

 C6j_SPnWYAA-C0x

Vedeta pop Shakira a refuzat invitatia la nunta lui fotbalistului Lionel Messi, desi iubitul artistei, fotbalistul spaniol Gerard Pique,este cel mai bun  prieten al lui Messi si coechipierul acestuia la FC Barcelona.

 

Celebrul fotbalist argentinian urmeaza sa se casatoreasca,in luna iunie. Cu toate acestea, intre cantareata columbiana si viitoarea mireasa, Antonella Roccuzzo, au existat intotdeauna relatii reci, in conditiile in care Antonella, este buna prietena cu fosta iubita a lui Pique, Nuria Tomas, inca dinainte ca fotbalistul sa inceapa relatia cu Shakira, in anul 2010. ,,Shakira a refuzat invitatie, invocand dificultati legate de program”, a declarat o sursa spaniola, adaugand ca divergentele dintre cele doua par insurmontabile.

Deasemenea, Antonella si-arfi manifestat antipatia fata de vedeta columbiana, atunci cand nu ar fi facut referire public la ziua ei pe social media luna trecuta.

 

Nunta superstarului argentinian va avea loc pe 24 iunie, la aniversarea de 30 de ani a atacantului echipei FC Barcelona. Conform Daily Mail, din cauza Shakirei, nici Pique nu va participa la ceremonie.

Sursa/The Sun

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s